Ten Desselaer

Basisschool voor buitengewoon onderwijs type 3 en 9

Onze facebookpaginaal bezocht?

Facebook

Onze facebookpaginaal bezocht?

Zoek

Vacatures voor 2020 - 2021

 

 

 

Contact Info

BuBaO Ten Desselaer
Klein Park 4
3360 Lovenjoel

info 

016 85 21 70

voor busvervoer van leerlingen:

leerlingenvervoer

 

Vrij CLB Leuven in tijden van corona – bericht voor leerlingen en ouders

Vrij CLB Leuven in tijden van corona

 bericht voor leerlingen en ouders

 

Beste leerling,

Beste ouder,

 

Ook tijdens de coronacrisis staan we voor je klaar!

CLB-medewerkers blijven aan het werk, maar net als iedereen proberen we zo veel als mogelijk de verspreiding van het virus tegen te gaan door thuiswerk.

We volgen de lopende begeleidingen zo goed mogelijk verder op en blijven ook bereikbaar voor nieuwe vragen in verband met leerlingenbegeleiding. We nemen deze vanaf nu zo veel mogelijk op per telefoon, mail, chat of andere communicatiemiddelen. Heb je een vraag voor een CLB-medewerker? Je vindt de contactgegevens van de CLB-medewerker(s) van je school hier.

Wil je liever anoniem chatten met het CLB? De chatploeg van CLB-chat wordt uitgebreid tijdens de coronacrisis. Ook Onderwijskiezer blijft bereikbaar.

De vaccinaties en systematische contactmomenten met volledige klassen worden voorlopig opgeschort. De systematische contacten van de eerste kleuterklas met aanwezigheid van de ouders worden anders georganiseerd.

Op deze manier willen we beschikbaar zijn voor leerlingen, ouders en scholen en zorgen we er tegelijk voor dat het coronavirus zich niet verder verspreidt.

In bijlage vind je nog enkele interessante links, zowel voor leerlingen als voor ouders.

 

Vriendelijke groeten,

Het CLB-team

CLB > Vrij CLB Leuven in tijden van corona – bericht voor leerlingen en ouders / Contact CLB / Links voor ouders leerlingen
backtotop